top of page

VARAUSMAKSU:

Kaikki uudet asiakkaat sekä kanta-asiakkaiden vuosihuollot tulee maksaa ennakkoon 100e joka sitten hyvitetään kokonaissummasta käynnin yhteydessä.
Mikäli aikaa ei peruuteta ajoissa -72h- tai jätetään kokonaan tulematta niin

100e EI hyvitetä EIKÄ palauteta.

Kuitti varausmaksusta tulee joko lähettää sähköpostilla klbeauty@klbeauty.fi

tai viestillä numeroon 044 241 2341

Firman tilinro:
FI34 1544 3000 0403 32
Viestiksi: Varausmaksu, nimesi & varatun päivän päivämäärä!

OSAMAKSUISTA:
Mikäli otat osamaksulla kulmat (myös vuosihuollot!) niin sinun ei tarvitse maksaa ennakkoon, mutta sopimus on allekirjoittava/hyväksyttävä heti.
Osamaksu asioissa voit kysellä lisää: klbeauty@klbeauty.fi

Palveluidemme varaus- ja peruutusehdot

Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varatessaan (emme lähetä erillistä laskua).

Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 72h ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista perimme sen 100e varausmaksun ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 50% palvelun hinnan.

Lähetämme peruutusehtojen mukaisen laskun asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen 14 vrk maksuajalla. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä lähetämme 2 muistutuslaskua 14 vrk välein jonka jälkeen siirrämme laskun perintätoimiston hoidettavaksi, mikäli emme ole saaneet maksusuoritusta.

Hintaan kuuluvat huolto ja sen peruutus

Hintaan kuuluvat huollot varataan paikan päällä ja ne ovat yhtälailla sitovia.

Hintaan kuuluva huolto -etu on käytettävä 6-12 viikon sisällä ensimmäisestä laitosta.

Muutoin, mikäli jätät hyödyntämättä/tulematta/ilmoittamatta tai peruutat alle 72h niin menetät kokonaan etuuden --> jatkossa voit toki normaalisti jatkaa asiakkaana ja varata hinnaston mukaisen huollon (timmasta vuosihuolto/ylläpitovahvistus), tutustuthan kanta-asiakas hinnastoon täältä.

Huomioithan, että peruutuksen tulee tehdä ARKISIN ma-pe klo 11-18 aikavälillä puhelimitse soittamalla numeroon 044 241 2341

Emme siis ota peruutuksia vastaan viikonloppuisin!


Sinulle varataan ammattilaisen henkilökohtaista aikaa, joten toivomme, että kunnioitat varaus- ja peruutusehtojamme.

bottom of page