top of page

Kauniit Kulmat -kirja

Huolitellut kulmat ja kulmakarvat ovat tärkeä osa itsestä huolehtivan naisten kauneutta. Kulmakarvat ovat olleet aikaisemminkin tunnettujen naisten tavaramerkki aina Kleopatrasta Elisabeth Tayloriin. Viime vuosina Cara Delevignen ja Angelina Jolien kaltaiset tyyli-ikonit ja esikuvat ovat tehneet huolitelluista kulmista itselleen tavaramerkin. 

 

Ehostetut ja huolitellut kulmat ovatkin tänä päivänä kaiken ikäisten naisten kauneustrendi teini-ikäsisistä tyttärestä äitiin. Kauniit kulmat on käytännönläheinen ja visuaalisesti upea teos juuri sinulle sopiviin  kulmiin - niin arkeen kuin juhlaan. Kirjassa käydään läpi kulmakarvojen historia muinaisista egyptiläisistä ja rooman aikaudelta keskiaikaan sekä luodaan katsaus 1990-luvun eri vuosikymmenien trendien kehitykseen. Lukija huomaa, miten trendit ovat muuttuneet ja eläneet ja jälleen palanneet aikaisempiin suuntauksiin. 

 

Kauniit kulmat auttaa jokaista naista tunnistamaan oman kasvotyyppinsä ja hahmottamaan juuri omiien kasvoihin sopivat kulmat. Lukija opastetaan kulmien hoidon persuteisiin ja niihin tapoihin, joilla omat kulmakarvat säilyvät halutunlaisina. 

 

Kirjan vinkit arkeen ja juhlaan sopiviin kulmiin antaa paljon ideoita ja käytännön ohjeita, joilla jokainen nainen voi löytää juuri itselle sopivan tavan ehostaa kulmiaan halutun loppuvaikutelman saavuttamiseksi. Kirjailja neuvoo myös sen, milloin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. 

 

Katarina Lagus on Espanjassa lapsuutensa asunut tunnettu kulmakarvataiteilja, jonka luokse tulee asiakkaita ulkomailta asti. Hän on arvostettu ja kokenut 3D microblading -tekijänä. Hän on tehnyt lukuisia fitnesslavameikkejä ja kirjottanut meikkausaiheisia artikkeleita aikakauslehtiin. 

bottom of page