top of page

Uudistimme hinnoittelumallin, joka astuu voimaan 1.5. lähtien!

MicrobladingBROWS

Klassikko vuodesta 2016 - Hoito tehdään manuaalisti, piirtäen karva karvalta pienellä terällä. Tämä sopii niille jotka kaipaavat vähän muotoa ja täyttöä. Lopputulos on "karvamainen". Palveluun sisältyy huolto (alle 3kk ensimmäisestä laitosta). Kesto ihosta riippuen 6-18kk. Ikäsuositus 18-45v. 

Junior Brow Stylist  240e

Advanced Brow Stylist 280e

Professional Brow Stylist 320e

Master Brow Stylist 360e

DeluxeBROWS, RealisticBROWS & PowderBROWS

KL Beauty:n uniikki menetelmä, ensimmäisenä Suomessa, jo vuodesta 2017 on menetelmä jossa yhdistetään perinteistä Microblading -tekniikkaa sekä nykyaikaista konetekniikkaa käyttäen erittäin korkealaatuista AMIEA Premium -konetta. Tähän palveluun sisältyy huolto (alle 3kk). DeluxeBROWS on tarkoitettu heille, jotka toivovat pysyvyyttä ja selkeää lopputulosta. Pysyvyydestä huolimatta, lopputulos on puuterimaisen luonnollinen.Tämä sopii kaikille, mutta erityisesti suosittelemme +40 vuotiaille ja/tai tupakoitsijoille & rasvoittuvalle iholle.

Kesto ihosta riippuen 8 - 24kk. 

Junior Brow Stylist -

Advanced Brow Stylist 340e

Professional Brow Stylist 380e

Master Brow Stylist 430e

BrowHEROES peittötyöt

/ Muualla tehtyjen kulmien huolto

Vanhat kulmat alla, etkä ole niihin tyytyväinen? Mietit, että voiko niitä enää korjata/pelastaa? Ei hätää, BrowHEROES on palveluksessasi! Olemme pelastaneet satoja kulmakarvoja hyvällä menestyksellä emmekä arvostele vanhat kulmasi vaan teemme kulmistasi upeat, eli varaa rohkeasti aika! Paikanpäällä valitsemme juuri sinulle parhaimman vaihtoehdon. 

Palvelu sisältää huollon.

Junior Brow Stylist -

Advanced Brow Stylist 340e

Professional Brow Stylist 380e (1.8. lähtien 400e)

Master Brow Stylist 460e

bottom of page