top of page

Katarina Lagus

Katarina on KL-stylisti ja toimitusjohtaja. Hän on hyvin tunnettu microblading artisti, jonka kaukaisimmat asiakkaat tulevat Dubaista asti. Katarina tekee juuri sinun näköiset ja ulkonäköäsi kohentavat pigmentoinnit. Katarina saa jokaisen parhaat puolet esiin. Katarina on luonut KL-lookin, jonka monet tunnistavat jo. Katarina kirjoitti Suomen ensimmäisen kulmakarvoista kertovan kirjan, joka julkastiin 10/2017, "Kauniit Kulmat". Katarina kouluttaa myös alalle pyrkiviä uusia Artisteja.

Anna, Advanced Stylist

Anna, Advanced Brow Stylist, on Jyväskylästä kotoisin ja hän onkin sekä kaupan alan ammattilainen, meikkaaja-maskeeraaja sekä tietysti KL microblading taiteilija. Määrätietoinen Anna ei tykkää harmaasta, vaan rakastaa uudistaa, ideoida ja kehittää.
Tästä syystä voit olla luottavaisin mielin, että ystävällisen Annan käsittelyssä sinun kulmasi suunnitellaan ja tehdään aina huolella ja sinulle räätälöitynä.

Anna tekee klassisia microblading- ja DeluxeBrows -kulmia, Eyelinereita sekä meikkauksia.

“Ihaninta on tehdä työtä rakkaudella ja vielä niin, että saan tehtyä asiakkaan onnelliseksi”

Toimipaikat: Espoo & Jyväskylä

Mirja, Advanced Stylist

Mirja, Advanced Stylist, Hyvinkäältä on työskennellyt muodin parissa 13 vuotta ja kauneudenalalla viimeiset 6 vuotta arvostettuna kynsitaiteilijana. Mirjan taiteellisuuden ja kädentaitojen ansiosta hän pystyy tarjoamaan jokaiselle omaan persoonaan sovitetut kulmat.

Mirja tekee klassisia microblading- ja DeluxeBrows -kulmia, pisamia sekä meikkauksia
“Minulle tärkeitä asioita on vuorovaikutustaidot, sekä asiakkaan toiveiden kunnioittaminen.
Haluan tarjota huolellista ja korkealaatuista palvelua”

Toimipaikat: Espoo & Hyvinkää

Olivia, Junior Stylist

Toimipaikka: Pori

Please reload

bottom of page