top of page

Usein kysyttyä & muuta tärkeää

Miten varaan ajan?

Varaa aikasi suoraan www.timma.fi/klbeauty 

Mitä minun olisi hyvä tietää, ennen kun saavun sovittuna aikana?

– Älä nypi tai vahaa kulmiasi pariin päivään.

– Kannattaa kuoria kuorinta-aineella kulmasi pari kertaa ennen sovittua aikaa, ei kuitenkaan edellisenä päivänä enää. Muista käyttää kosteuttavaa voidetta iholle!

Miten maksan?

Maksuksi käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit jolloin kokonaissumma maksetaan kerralla. Osamaksu onnistuu myös. Osamaksu tulee rahoituksen kautta, joten luottotiedot on oltava kunnossa --> tee hakemus lähettämällä sähköpostiviesti klbeauty@klbeauty.fi

Laskutuslisä on 10e.

  • Henkilötunnus

  • koko nimi

  • email

  • puh nro

  • summa / mistä palvelusta on kyse

Hinnat sisältävät 24 % alv.

Mitä ensimmäisellä käyntikerralla tehdään?

Lyhykäisyydessään meidän tapaaminen menee näin:

Ensimmäiseen pigmentointiin varataan aikaa 2 tuntia.

Sinulle kerrotaan hoidon eteneminen, sekä miten sinun tulisi hoitaa kulmia kotona.

Malli ja väri suunnitellaan tarkasti yhdessä Sinun kanssasi.

Ovatko uudet kulmakarvat lopulliset?

Kuten sanonta kuuluu, kaikki hyvä loppuu aikanaan, eli valitettavasti ei ole.

Pigmentoinnin ei ole tarkoitus tehdä "ikikulmia", sillä ne saattaisivat ajansaatossa näyttää hyvinkin erikoisilta...

Ihotyyppi ja elintottumukset vaikuttavat yllättävän paljon pigmentoinnin kestoon. Esimerkiksi jos on kova saunomaan tai ottamaan aurinkoa, pigmentointi lähtee ihosta nopeammin ja tehokkaammin pois.

Lopputulokseen ja kestoon vaikuttavat monet tekijät! 

On realistista odottaa lopputuloksen säilyvän noin vuoden verran, mutta se voi pysyä iholla jopa 2-2,5 vuotta. Olemme vuosien saatossa huomanneet, että pysyvyys on aina ihmisestä ja ihosta kiinni. Aikuisella (+ 35vuotiaalla) ohuella iholla väri pysyy reilusti paremmin kuin nuorella iholla. Normaalilla iholla väri pysyy paremmin kuin rasvaisella iholla jne.

Joskus hyvin harvoin, jollakin iho ei kertakaikkiaan pidä väriä. Tämäkin selviää vain kokeilemalla!

Olemme myös huomanneet, että totutut nukkuma-asennot saattavat vaikuttaa suuresti lopputulokseen, sekä pitkällä juoksulla toinen kulma saattaa haalistua nopeammin! Ihminen viettää noin 6-9 tuntia naama tyynyllä, joten tämäkin siis vaikuttaa suuresti!

Sattuuko?

Meillä tehdyt kestopigmentoinnit ovat lähes kivuttomia, sillä käytämme ensiluokkaista puudutetta sekä tekniikkamme ovat HYVIN hellävaraisia. Kipuasteikolla 1-5 (1= ei juuri tunnu, 5= sattuu todella paljon) asiakkaamme antavat keskimäärin 2.

Eli eipä juurikaan tunnu! Kukaan ei ole siis lopettanut kesken.

Minkälaiset kulmat ovat parantuneena?

Noin kuukauden päästä laitosta pigmentti on asettunut. Vahvistuksessa väriä lisätään sinne, mistä sitä on eniten lähtenyt -  tämäkin on hyvin yksilöllistä! Harvoin väri jää jo ensimmäisestä kerrasta niin hyvin, ettei vahvistusta tarvita. Varaudu siis aina siihen, että vahvistus tehdään (huolto kuuluu aina uusien kulmien hintaan) 

Voiko muualla tehtyjen kulmien päälle tehdä "uudet" kulmat?

Useimmissa tapauksissa voidaan tehdä. Kannattaa jo tässä vaiheessa asennoitua kuitenkin siihen, että jälki ja pysyvyys EI OLE samanlaista kuin niillä, joille on tehty oikeaan syvyyteen ja/tai ei ole kulmia entuudestaan. Jos kulmaan on entuudestaan syntynyt kauttaaltaan arpikudosta niin ei voi yksinkertaisesti odottaa "ihmeitä". Meiltä toki löytyy satoja paranneltuja kulmia, joita olemme pystyneet parantamaan tuntuvasti. Tämäkin siis selviää kokeilemalla! Varaudu näissäkin tilanteissa ylimääräiseen huoltoon, joka on maksullinen.

Mikäli epäröit vanhojen kulmien tilannetta, voit aina olla meihin ensin yhteydessä kuvan kera instagramin kautta: @klbeauty.fi  tai laittamalla sähköpostia: klbeauty@klbeauty.fi

Montako käsittelykertaa on tarpeen?

Joskus yksi kerta riittää, yleensä tarvitaan kaksi kertaa ja joskus harvoin kolmas ylimääräinen kerta, jos väri ei meinaa tarttua. Erilaiset ihot pitävät väriä eri tavoin. Huomioithan, että jos kolmas kerta tarvitaan, se on maksullinen. Vanhojen pigmentointien päälle tehdessä, väri voi välillä tarttua huonommin ja useimmissa tapauksissa (jos arpikudoksinen iho kestää) kolmas kerta on tarpeellinen ja maksullinen. 

Tuleeko kulmistani ajan kanssa siniset tai vihreät?

Ei. Olet saattanut nähdä tatuointiväreillä tehtyjä kulmia, jotka eivät olet tarkoitettuja kasvoille. Emme myöskään käytä suoranaista mustaa väriä, vaan tummin sävy on “ruskean musta”.

Voiko kesällä ottaa kulmat?

Kyllä voi, tehdäänhän kulmia myös lämpimissä maissa.  Kriittisin aika on 2 vkoa suoraan teosta, jolloin tulisi välttää aurinkoa/solariumia kokonaan. Siitä seuraavat 2 vkoa suosittelemme käyttämään isoja aurinkolaseja auringossa ollessa, sekä välttämään suoraa aurinkokontaktia kasvoille mikäli mahdollista. Kun on mennyt 4 vkoa edellisestä laitosta, niin voit olla vallan hyvin normaalisti. Suosittelemme kuitenkin värin haalenemisen estämiseksi käyttämään kesän ajan väh. +30 aurinkosuojakerrointa kulmille (koko kasvoille muutenkin!) 

Mitä voidetta minun tulisi käyttää kulmiin paranemisen ajan?

Anna kulmillesi noin 2 viikkoa parantumiseen.

Suosittelemme meidän hoitovoidetta, joka on tarkoitettu erityisesti pigmentointien hoitoon. Voide sisältää tärkeitä A- ja D -vitamiineja, jotka ovat suuressa roolissa hoitoprosessissa. Hoitovoide on läpinäkyvää ja helposti levitettävää ja riittää tarvittavat 2 viikkoa.​ Hinta 10€.

Minulla on erittäin epäsymmetriset kasvot, saadaanko kivat kulmat aikaan?

Tottakai saadaan. Pigmentoinnit eivät ”pelasta” täysin luonnollista epäsymmetriaasi, mutta kulmia pyritään tasoittamaan mahdollisimman paljon. Mikäli sinulla on esim. toispuoleisesti vahvempi lihas ja toinen kulmasi nousee luonnostaan ylemmäksi, niin tätä ei suoranaisesti saada tasoitettua, sillä lihaksesi nostavat toista puolta enemmän. Yhdessä mietimme ensimmäisellä kerralla, lasketaanko hivenen ”vahvempaa” kulmaa vai nostetaanko vähän ylemmäksi toista kulmaa. Tarkkailemme alussa myös kasvosi ilmeitä, joten sen mukaan tehdään yhteisesti päätös, mihin suuntaan lähdetään ns. oikomaan.

Vaikuttaako tekniikka omien karvojen kasvuun?

Ei vaikuta, sillä KL Beautyssä teemme kulmakarvat oikeaoppisesti, eli ihon päällimmäisille kerroksille (epidermiksen ja dermiksen väliin). Näin ollen karvasi kasvavat normaalisti. 

Tuleeko verta?

Hyvin vähän.

Vaikuttaako työympäristö lopulliseen tulokseen?

Kyllä vaikuttaa. Esimerkiksi keittössä ja kovassa lämmössä (esim. pikaruokaravintolassa) työnskenetelevillä ihmisillä ei välttämättä pysy niin hyvin, kun taas heillä, jotka työskentelevät esim. toimistossa.

Saanko meikata niitä nyt, kun niissä on ruvet vielä?

Ei mielellään ennenkuin ne ovat täysin parantuneet.​

MUUTA TÄRKEÄÄ INFOA 

Suosittelemme aina, että ensimmäisellä kerralla tehdään hieman vaaleammilla sävyillä, sillä esim. pelkästä mustanruskeasta sävystä saattaa tulla luonnottoman näköinen. Yleensä väri vaalenee (laitosta noin 40%)  Mutta näin ei aina kuitenkaan käy ja siksi on hyvä lähteä liikkeelle turvallisesti, eli vaaleammilla sävyillä. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Ihosi muuttaa sävyt lopulliseen muotoonsa. 

Sinun on hyvä tietää, että vahvistuksessa väriä saadaan aina tummennettua - on siis helpompaa & turvallisempaa viedä väriä asteittain ihoon. Ensimmäisellä käynnillä pelataan "varman päälle" joten onkin järkevää jättää karvojen väliin kunnon raot ja paikkailla huollossa tarpeen mukaan. Ihosi määrää kuinka paksuiksi karvavedot jäävät. Joillakin ne jäävät ohuemmiksi ja joillakin hiukan paksummiksi. 

Lopputulos ei siis koskaan ole täysin tekijästä kiinni, vaan vaihtelee myös ihmisestä riippuen.

Ajattele ensimmäistä käyntiäsi meillä ns. "tutustumiskäyntinä" jolloin pääset fiilistelemään kulmiasi rauhassa (noin kuuden viikon ajaksi) - kunnes huollossa nähdään, miten ihosi piti väriä ja sen mukaan reagoidaan. Me teemme ensimmäiset kulmat aina hyvin varovaisesti!

Olet ehkä kuullutkin sanonnan: "Kulmat ovat kuin siskokset, ei identtiset kaksoset" ja se pitää aikalailla paikkaansa. Kulmasi saadaan toki symmetrisemmiksi, kun tullessasi! 

Ota huomioon myös kulmiesi luonnolliset karvat, jotka saattavat tuoda ylimääräisiä haasteita mukanaan - kannattaa näiden kanssa olla siis realistinen!

Lisähaasteita taas puolestaan tuovat erityisesti ne, joilla on jo entuudestaan useasti muualla tehtyjä kulmia. Valitettavan usein näissä tapauksissa on mukana arpikudosta ja ikäviä pigmenttisävyjä, jotka luonnollisestikkin vaikuttavat lopputulokseen.

Olemme ajan saatossa (ja tuhansien kulmaparien jälkeen) huomanneet, että paras lopputulos on pehmeä ja luonnollinen, kun olet ilman meikkiä. Kaksi "kovaa & tummaa palkkia" otsalla harvemmin kaunistaa ketään. Haetaan mielummin kaunista lopputulosta ilman meikkiä, mutta toki voit halutessasi tummentaa niitä kulmameikillä!

bottom of page